Sayfamla ilgili zorluklarla süren çalışmalarım

Bloggerların birbirinden güzel sayfaları, aralarında kurdukları güzel dostluklar... daha bir sürü şey...Ben de çok özendim bir sayfam olsun ben de arada sırada da olsa birşeyler paylaşayım, beni de okuyanlar olsun... Ama pek de düzgün olmayan internet bağlantım küçük kızımdan daha fazla engelledi beni ve tabii çok da acemiyim bu konuda. Deneyerek yaparak öğreneceğim, çok istiyorum.
Bu arada babamın bir ayı geçen bir rahatsızlığı söz konusu ki bu da moralmen kötü yaptığı için beni elim kolum zor kalkıyor. 5-6 sene önce lenf kanseri teşhisi konmuştu babama ve tedavi olmuştu. O zamandan beri de kontrollere gidip geliyor. Son aylarda bel ağrısı ile başlayan rahatsızlığı Temmuzun son günlerinden beri onu yatağa bağladı. Zar zor ayarlanan ambulansla hastaneye götürdük iki kere ama ben tıp okumadığım halde aklıma gelen kemik metastazı olayı sevgili doktorlarımızın aklına nedense gelmedi ve kan testi bile yapmadılar. Bir film hadi evinize... Son iki gündür eve getirdiğimiz bir hemşirenin aldığı kanlar tahlile götürüldü ve sonuç kan değerleri nerdeyse dibe vurmak üzere. Yani normal aralık değerlerinin altındaki dipten bahsediyorum. Demek ki lenf kanseri hortlamış. Ben bunu anlıyorum. Sonuçlar bugün doktora gösterilecek ve sanırım kemiklerde bir problem gözüktüğü için kemik sintigrafisi isteyecekler ve de umarım isterler. Yataktan kalkamayan hasta bakımı çok zor. Anneciğimin de sağlığı bozuk olduğu için bu yorgunlukla ona da birşey olur diye çok korkuyorum. Çalıştığım için doğru dürüst bir faydam da olamıyor. Allahım korktuğumuza uğratmasın. Amin
İşte böyle...

Yorumlar

Koyubeyaz dedi ki…
Sevigli Bocuruk oncelikle berat kandiliniz kutlarım. Sonra babanıza acil sifalar dilerim. bu gece dualarimda kendisinin sifasi icinde dua edecegim insallah bir yarari dokunur... Sevgiler..
Koyubeyaz dedi ki…
Sevgili Elvan,

Oncelikle berat kandiliniz kutlarim en icten dileklerimle sonrasinda ise babana acil sifalar dilerim. En kisa zamanda sagligina kavusmasi dilegi ile. Bugeceki tum dualarimda kendisi icinde dua edecegim.

Sevgiler
kuzine dedi ki…
Babanızın hastalığına çok üzüldüm umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşur, aramıza hoşgeldinin,istediğinde yardıma hazırım.
kuzine dedi ki…
Yazılan yorumları denetlemek istediğin için mi bu seçeneği seçtiniz, yoksa bilmeden mi ?
Bocuruk dedi ki…
Kuzineciğim,
Çok çok teşekkür ederim. Sana mail gönderdim orda da belirttiğim gibi denetleme seçeneğini bilmeden seçmiş olmalıyım. Bu işte henüz çok acemiyim. Sizler gibi sayfalar hazırlamak henüz çok uzak bana. Ama yapabileceğimin en iyisini yapmak istiyorum. Umarım başarırım. Sevgiler...
Bocuruk dedi ki…
Sevgili Koyubeyaz,
Çok sevindim mesajına... Dileklerin için çok teşekkür ederim. İnşallah dün geceki tüm dualar kabul olmuştur. Allahım nerde varsa bütün hastalara acil şifalar versin. İnternet bağlantım çok iyi değil gecikmeler için ne olur kusura bakmayın. Ayrıca bu işte çok acemiyim hatalarım olabilir. Sayfanı çok severek okuyorum. Gidişin uzun sürmez umarım. Sevgiler...
Evren Yasa dedi ki…
Cok cok gecmis olsun, tez zamanda sagligina yeniden kavusur babaniz insalah.. Iyi seyler dusunmeye calisin ki, iyi seyler olsun.. Blogunuz hayirli olsun, umarim sizler icin de hayirlara vesile olur..
Bocuruk dedi ki…
Sevgili Evrenbal,
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Doğru söylüyorsun iyi düşünmeli ki iyi şeyler olsun. Sevgiler
Adsız dedi ki…
kanser maalesef lanet bir hastalık elvan. ben de annem dolayısı ile biliyorum. hiç yerinde duramıyor bu kanser hücreleri. oradan oraya zıplayıp duruyorlar ne yazık ki. annem de kemiklerinde görülen artış sebebiyle 6 kür kemoterapi aldı. geçen hafta son kemoterapisini aldı da kadıncağız ve tabi biz rahat bir nefes aldık. umarım bir daha ilaç almasına gerek kalmaz. gerçekten çok zor. hafta sonu yap mutlaka manisa kebabından :) değişiklik ve moral olur.
Bocuruk dedi ki…
mfakrxŞuleciğim,
Annene de çok geçmiş olsun. Allah emeklerinizi karşılıksız bırakmasın inşallah. Benim annem de bağırsak kanseri, 5 kere ameliyat oldu ve kemoterapi aldı. Şimdi iyi sayılır çok şükür. Babamın hastalığı onu hem moralmen hem de çok yorulduğu için vücutça kötü etkiledi. Ama umudumuzu kaybetmek istemiyoruz. Allah bütün hastalara acil şifalar versin. Mesajın için de teşekkür ederim.
Adsız dedi ki…
Kanser hastaliginda moral kesinlikle cok onemli. Sizin guclu olmaniz gerekiyor babanizin -ve su durumda annenizin- iyi olmasi icin. Evrenbal'in da soyledigi gibi iyi seyleri dusunmeli.

Allah herkesin anasina babasina saglik sihhat nasib etsin. Sizin babaniza da cok gecmis olsun, insallah bir an once tekrar sagligina kavusur.
kuzine dedi ki…
Sevgili bocuruk; bana mail attığını yazmışsın ama ben mail almadım bir kez daha kuzine.posta@gmail.com adresini denermisin?
Bocuruk dedi ki…
Yumurcak söylediklerin çok doğru şeyler...Umarım başarırım her durumda güçlü olmayı. Sevgiler
Kuzineciğim, aslında burda yazdıklarımla aynı şeylerdi ama önce mail atmıştım. Olmadı demek ki. Mesajların için çok teşekkür ederim. Mutlu ettiniz beni. Görüşmek üzere...
Damak Tadı dedi ki…
Selamlar,
Blogunzu hayırlı olsun,aramıza hoşgeldiniz.
Babanıza Allahtan acil şifalar dilerim.Bu tür hastalıklarda en başta moral yüksek olmalı,iyi şeyler düşünmelisiniz.Annenizede Allah yardım etsin kolay değil tabiiki.Allah babanızı en kısa zamanda sağlıgına kavuşturur hepiniz eski neşenize kavuşursunuz diyorum.

Sevgilerimle,
Bocuruk dedi ki…
Selamlar,
Damak tadı mesajın için saol. Aranıza katılmaktan mutluyum. Ama sizin gibi güzel sayfalar hazırlamama çok var. Ne güzel söylemişsin eski neşenize kavuşursunuz diye. Güzel dileklerin için teşekkür ederim.
Sevgiler...
Tuz ve Biber dedi ki…
Çok geçmiş olsun. İnşallah babanız sağlığına kavuşur. Birçok kanserli hastaya derman olmuş atabay güveloğlunun sitesine bir girseniz diyorum. Sadece bitki tedavileriyle kanseri iyileştiriyor, belki bir faydası olur. En azından denemeye değer, ne de olsa sözkonusu olan bir insan hayatı..www.herbalistatabay.com
Sevgiler
Evren
Bocuruk dedi ki…
Evren' ciğim,
Atalay Bey' e durumu anlatan bir mail yazmıştım 10 gün kadar önce. Ancak zaten sitesinde belirtmiş çok yoğun olduğunu sanırım cevap gelmek üzeredir. Çok teşekkür ederim ilgine...
Sevgiler
umran dedi ki…
Babanizin durumuna cok uzuldum.Allahtan acilsifalar diliyorum.Bende yeniyim bloglar aleminde.Sizi cok iyi anliyorum o yuzden
Bocuruk dedi ki…
Ümran'cığım,
Teşekkür ederim canım. Babamın durumuyla ilgili detaylı bilgiyi senin sayfana yorum yazarken anlattım. Sayfanı da çok beğendim.
Sevgilerimle...
Berceste dedi ki…
Cok gecmis olsun...Ben de babamla birlikte bu acilari, uzuntuleri yasadim :( En buyuk ilac moral, her atilan adimda moralinizi bozmadan, umudunuzu yitirmeden hareket etmeniz cok onemli, hepinizin sagligi acisindan. Kemik sintigrafisi butun kanser hastalari icin belli periyodlarla yapilmasi gereken bir durum, cunku bu lanet hastalik, iskeleti kullanarak butun vucuda yayilma egiliminde imis, o nedenle de en fazla ulasmak istedigi yer kemiklermis...Umarim bu yazinizin ardindan iyi gelismeler olmustur...Sevgi ile...
Bocuruk dedi ki…
Sevgili Berceste,
Öncelikle cevabım gecikti ise özür dilerim. Eski postlara gelen yeni yorumlardan haberim olabilmesini nasıl sağlarım bilemiyorum. Zaman zaman kontrol ediyorum ama geç kalmış olabilirim. Evet kanser çok lanet bir hastalık biz hem babam da hem annem de çekiyoruz bu hastalığı aslında bizden çok hastanın kendisi yıpranıyor tabii ki. Eminim tıp bir gün bunun da çaresini kesin olarak bulacak ama ne zaman? Allah bütün hastalara acil şifalar versin. Yorumun için teşekkür ederim. İyi oldu seni tanıdım :)
Berceste dedi ki…
Bocurukcugum,

Postlarin ve commentlerin bir kopyasi da e-mail adresine gelsin dersen, hem elinde yedegi olur, hem de haberin olur. Gecikmedin uzulme, ben de simdi baktim :)
Insallah kisa surede ikisi de iyi duruma gelirler...Umit her zaman herseyden onemli unutma. Sevgiler
Bocuruk dedi ki…
Sevgili Berceste,
Verdiğin bilgi için teşekkür ederim yapmaya çalışacağım. İyi dileklerin ve verdiğin moral için de çok sağol :)

Bu blogdaki popüler yayınlar

ELMALI TURTA

CEVİZLİ ÇÖREK ( TOKAT ÇÖREĞİ )

GARANTİLİ SUFLE TARİFİ