MUTLULUĞUN RESMİ


Yorumlar

Aybike Ceylan dedi ki…
Sevgili Bocuruk,
Bu resmi yillar oncesinden biliyorum, cok guzel, cok anlamli, hatirlattigin icin tesekkurler.
Sevgiler
hayalperisi dedi ki…
bende eskiden bloguma koymustum bu resmi simdi görünce icim ciz etti saolasin ya...

allah icimizden sevgiyi eksik etmesin

sevgiyle kal...
Hulya dedi ki…
ne guzelmis,ben ilk defa goruyorum,ne guzel..
sevgiler bocuruk
Açalya dedi ki…
Abidin Dino'ya da sana da kocaman sevgiler.
munevver dedi ki…
Bocuruk,ne güzel resim.Çok hoşuma gitti.
Yoğurt yapma ödevi deevnnylnz güzel.Prensesin kim bilir nasıl mutlu olmuştur?Minik ellerine sağlık...Diğerlerini de bekliyoruz..
Sevgiyle,nanelimon
butterfly dedi ki…
Bocurukcum bu tabloyu ben de çok seviyorum. İnsanın içini ısıtan, sevinçle dolduran bir eser. Baktıkça bakasım geliyor.
Ne iyi etmiş de bloguna taşımışsın.
Teşekkürler, sevgiler:).
aslı
Ferhanca dedi ki…
bu tabloyu görünce ,gülümseme ile burukluk aynı anda oluyor. çok güzel ..Bana şu filmi hatırlatıyor /Zıkımım Kökü/ Menderes Samancılar'ın oynadığı Muzzafer İzgün'ün hikayesi . ödüllü bir filmim tv de sık oynuyor ,izlemenizi tavsiye ederim .Bu tabloyla çok benzeşiyor.. sevgiler.. Ferhan
Bocuruk dedi ki…
Aybikecim,
Mail olarak gelmişti cuma günü. İçimden geldi buraya koymak. İnsanoğlu doyumsuz. Aslında mutluluk ve huzur tam da böyle aile olabilmekte, birarada olabilmekte saklı.
Sevgilerimle...

Sevgili Hayalperisi,
Genç yaşta bu resmin anlamının farkına varmak çok güzel. Evet Allah içimizden sevgiyi eksik etmesin. Aminnn.
Sevgilerimle...

Hülya'cığım,
Beğenmemek mümkün değil dimi canım :)
Sevgilerimle...

Açalya'cığım,
Sağol canım :)

Münevver'ciğim,
Evet ya çok güzel değil mi? Her baktığımda huzur kaplıyor içimi. Deneylerimizi beğendiğine de sevindim. Prenses çok mutlu. Böyle şeyleri çok sever çünkü. Diğerlerini de daha doğrusu güzel olanlarını yayınlayacağım inşallah.
Sevgilerimle...

Aslı'cığım,
Aynı duyguları paylaşıyorum seninle. Ve birden içimden geldi. Genelde herkesin bildiği bir tablo olduğunu düşünmeme rağmen burda olsun istedim. İsminden başka da bir şey eklemek gereği bile duymadım. Herkes için iyi şeyler hissettirdiği kesin :)
Sevgilerimle...

Ferhancım,
Güzel Prensesim okudu Muzaffer İzgü'nün bu kitabını.Hatta blogunda da bahsetti. Ama filmi olduğunu bilmiyordum doğrusu. Ve hiç denk de gelmedim. Ama dikkat edeceğim bu günden sonra ve ilk fırsatta seyredeceğim inşallah. İyi ki bahsettin. Sağol :)
Sevgilerimle...
Adsız dedi ki…
Elvan'cım bu resmi biliyorum.Çok hoşuma gider.Aynı anda hüzün ve mutluluğu yaşatıyor insana. Nazım Hikmet demişki Abidin Dino'ya mutluluğun resmini yapabilirmisin? TÜLİN
Bocuruk dedi ki…
Tülincim,
Evet ya ne güzel bir resim değil mi? Mutluluğun resmi ancak bu kadar sade yapılabilirdi. Zaten mutluluk da aslında farkında bile olmadığımız küçük şeylerde saklı değil mi?
Sevgilerimle...
Pınarın Kulubesi dedi ki…
Merhaba Bocuruk:)
öncelikle neden ziyaretine gelemediğimi açıklayayım. Bu ara yemeklerle ve yemek resimleriyle hiç aram yok. Güzel sözler yazamayacağımdan korktuğum için, ama sende yemek dışında şeyler de varmış. Diğer sebep te bu ara işlerimin yoğun oluşu, öğleye kadar şirkette oluyorum. Öğleden sonra ise ofis dışında oluyorum.

Diğer notum da bu resim üzerine, herkesi şaşırtacak ama bu resim Abidin Dino'ya ait değildir. Dikkatli bakınca,yatağın kenarında asıl ressamın imzası,resmin altında da "home sweet home" yazısı beliriyordur..
Esas ressam "Dianne Dengel" dir. Ressamın diğer resimlerini görmek ve içinizin daha da ısınmasını ve gülümsemeyi istiyorsanız işte sitesi. http://www.diannedengel.com/
sevgilerle
Bocuruk dedi ki…
Pınar'cığım,
Canım öncelikle yorumunu geç gördüğüm için özür dilerim. Bu eski postlara yorum geldiğinde haberim olması için ne yapmam gerektiğini pek bilemiyorum. Eğer biliyorsan ve benimle paylaşırsan sevinirim. Yemek ve resimleri konusunda seni anlıyorum ama böyle olduğunu düşünemedim canım. Umarım bu dönemi rahat atlatırsın. En rahat dönem 4-7 aylar oluyor unutma. Keyfini çıkar. Allah sağlıkla kucağına aldırsın bebişini.
Resimle ilgili bilgin için de çok teşekkürler. Bilmiyordum. Öğrenmiş oldum. Ressamın diğer resimlerine de en kısa zamanda bakacağım.
Kendine ve bebişe çok iyi bak:)
Sevgilerimle...
Pınarın Kulubesi dedi ki…
Merhaba
yorumlardan haberdar olmak çok önemli, belki çok eski yazılarına yorum bırakanlar olabilir.
Bunun için blog yapım sayfana girip, settings e girip, sonra comments kısmını tıklayıp, aşağıda ki seçeneklerden "Enable Comment Moderation?" kısmına mail adresini girmen gerekli. Bundan sonra mailler bu adrese gelecektir, senin de haberin olur böylece,
bu ilk aylarımın geçmesini ve hamileliğin keyifli olan kısmına geçmeyi istiyorum bende:)uzun zamandan beri ilk defa pasta yaptım. O da çok pratik kolay bir pasta oldu. Yarın yayınlarım.
Bu arada ne mühendisisin merak ediyorum. Bu aralar keşke İşletme mühendisi değil de adamakıllı tam bir mühendis olsaydım diyorum:( Başımda kasket şantiyelerde dolaşabilirim. Sayısal yeteneğimi kullanamıyorum şimdi ki mesleğimde:(((
sevgiler

Pınar
Bocuruk dedi ki…
Pınar'cığım,
Söylediğin siteye ancak biraz önce bakabildim ve inan bayıldım. Çok haklısın insanın içini sıcacık eden resimler ve diğer çalışmalar var. Fiyatlar da uygun aslında. Blog konusunda mailde söylediğini yaptım ve oldu. Sana çok çok teşekkürler...
Sevgilerimle...

Bu blogdaki popüler yayınlar

ELMALI TURTA

CEVİZLİ ÇÖREK ( TOKAT ÇÖREĞİ )

GARANTİLİ SUFLE TARİFİ