...


Ölüm herkesin kendinden uzak zannettiği ama herbirimize bir o kadar da yakın bir gerçek. Doğumu sevinçle karşılıyoruz. Ama ölümler hep içimizi acıtıyor. Allah gençlerden, çocuklarımızdan uzak tutsun diye dua ediyoruz her ölüm haberi duyduğumuzda. Sevgili Esra çok genç yaşta yaradanımıza geri döndü. Ona Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Okuduğumuz duaları Sevgili Esra'ya da göndermeyi unutmayalım olur mu?


Geçen yıl 27 Kasım'da babam uzun zamandır teşhis edilemeyen hastalığı "enfektif endokardit" e bağlı beyin kanaması geçirdi. 1 gece reanimasyon bölümünde makinalara bağlı kaldıktan sonra, 28 kasım günü öğle saatlerinde vefat etti. 24 temmuz günü yazdığı vasiyetine uygun olarak 29 kasım da defnedildi. Perşembe günü senesi için hazırlıklarımız var. Allah dualarımızı kabul eder inşaallah. Mekanın cennet olsun Babacığım...


Sevgili Esra için dualar okuyan, anısını yaşatmak için uğraşan bütün arkadaşlarımızdan Allah razı olsun. Blog dünyasının güzelliğini bir kez daha gösterdiler hepimize. Aşağıdaki mavi yazılar Selen'in sayfasından. Daha detaylı bilgi için Selen'in sayfasını ziyaret edin lütfen!


Biliyorsunuz ki üç gün önce hepimiz sevgili Esra ile vedalaştık. Esra’nın Zerrin ile birlikte hazırladığı, tariflerinin dışında bize en güzel hediyesi Kevgir dergisi oldu. Kevgir Aralık sayısına kavuşmamıza da sayılı gün kaldı. Zerrin’in önerisiyle biz de istedik ki bu yeni sayı Esra’ya hediye gelsin. Onun sevdiği yemekler, onun kendi tarifleri bizim uygulamalarımız ile yeni sayıda yer alsın. Hüzünlü, mutsuz yazılar değil, mutlu, güzel anılarla dolu eğlenceli bir sayı olsun, Esra’yı gülümsetelim ve sevindirelim. Düşünün ki bu ona bir veda değil sürpriz hoş geldin hediyesi. Esra ile tanışmanızdan, komik anılarınızdan, yorumlaşmalarınızdan, paylaştıklarınızdan bahsedin. Fazla bir paylaşımınız olmadıysa da tarifini o kadar lezzetli pişirin ki anısız da olsa ondan bir aferin kapın.Önümüzde sadece 2 gün var. Bu iki gün içinde aşağıdaki listeden seçeceğiniz yemeği pişirip fotoğrafını da çekerek yazınızla birlikte “esraicin@gmail.com” adresine mail atın. Listedeki her kategoriden seçim yapabilirsiniz. Tariflere ulaşmak için başlıklara tıklayabilirsiniz.Sizden tek ricam seçim yapınca yorum ile tercihinizi iletmeniz. İKİ seçim yapın ki biri sizden önce davrandıysa ikinci tercihiniz size verilsin. Yarın sabah 09.00 itibariyle kişiler ve yemekler listesi hazır olacak. Mail atmak için son gün ve saat de 29.11.2007 Perşembe akşam saat 21.00. Bu tarihten sonra gelecek mailler maalesef kabul edilmeyecek.

Yorumlar

NiNo dedi ki…
canim benim basin sagolsun :( seninde acin taze Allah kabul etsin yapacaklarinizi. canim zaten tarifler sinirliydi sonra esra icin esranin sevdigi yemeklerden birini yapip esranin anisina buloguna koyabilirsin katilamayan arkadaslara bunu soyluyoruz uzulme canim o goruyor kimlerin nasil cirpindigini seni de goruyor uzulme canim
munevver dedi ki…
Bir yıl oldu demek ki. Zaman, geçerken anlaşılmıyor da, geriye bakınca, "Ne çabuk geçmiş" dedirtiyor bize. Nurlar içinde olsun babacığın.

Sevgiyle,
Nane Limon
Adsız dedi ki…
Canım tekrar başın sağolsun. Allah rahmet eylesin.Allah kalanlara uzun ve sağlıklı ömür versin. TÜLİN
renkler dedi ki…
Allah Esra'ya da babacığına da Allah rahmet eylesin. Dualarımız kabul olsun canım...
butterfly dedi ki…
Canım, babanın mekanı cennet olsun. Sizlerin de tekrar başınız sağolsun.
Sevgilerimle..
aslı
SenaBera dedi ki…
Babanın ve Esra nın yattıkları yer nurla dolsun, mekanları cennet olsun inşAllah...
Sevgiler...
Adsız dedi ki…
Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin.
Yakınlarına sabır diliyorum.
Tijen dedi ki…
Ben de başsağlığı diliyorum canım. Kalanlara da uzun ömürler diliyorum.
EBRU ATALAY dedi ki…
Elvan ablacım allah rahmet eylesin.Babalarımızın mekanı cennet olsun.Sevgili arkadaşınında öyle...Yapılan hayırları allah kabul etsin ...Sevgiler
NiNo dedi ki…
canimnasilsin nasil gecti telesliydiniz sizde yazin izmire gelincebulusuruz ins :) sevgiler annemler karsiyakada si nerdesiniz :)
Bocuruk dedi ki…
Ninocum,
Canım çok sağol. İnsan kelimesinin anlamı alışan demekmiş. İlk andaki gibi kalsa acı dayanılır gibi olmaz. Ama çok özlüyorum onu. Şu sıra nedense yeni birşey eklemek konusunda isteksizlik yaşıyorum. Sizlere katılamadım çok üzgünüm. Ama ruhuna okudum Esra'nın. Allah kabul eder inşaallah.
Sevgilerimle...

Münevver Abla'cığım,
Evet ya zaman ne çabuk geçiyor. Aminnn. Teşekkür ederim.
Sevgilerimle...

Tülin'ciğim,
Aminnn canım sağolasın.
Sevgilerimle...

Renklercim,
Aminnn canım. Teşekkür ederim.
Sevgilerimle...

Aslı'cığım,
Canım çok sağol. Aminnn.
Sevgilerimle...

Senabera'cığım,
Sana da çok teşekkür ederim. Aminnn.
Sevgilerimle...

Hande'ciğim,
Üzülmemek ne mümkün. Aminnn canım sağol.
Sevgilerimle...

Tijen'ciğim,
Yürekten katılıyorum duana aminnn.
Sevgilerimle...

Ebru'cuğum,
Sen de baba acısını erken tattın canım. Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Sağol.
Sevgilerimle...

Nino'cuğum,
Mesajındaki yazın kelimesini yarın diye okuyunca hemen cevap yazmıştım. Sağlık olursa görüşürüz tabii ki.
Sevgilerimle...

Bu blogdaki popüler yayınlar

ELMALI TURTA

CEVİZLİ ÇÖREK ( TOKAT ÇÖREĞİ )

GARANTİLİ SUFLE TARİFİ