İZMİR YEMEK BLOGU YAZARLARI 5. BULUŞMASI




İzmir Yemek Blogu Yazarları Buluşmalarının 5. sini gerçekleştirdik geçen pazar :)  1. buluşma, 2. buluşma, 3. buluşma, blogumda yazamadığım (güzel prensesimin üniversite sınav telaşı nedeniyle) 4. buluşma derken her seferinde daha da büyüdü blog ailemiz. 



Bu seferki toplantımızı Sevgili Tülay, Mine, Müberra, Nilgün, Nergis ve Dilek arkadaşlarımız organize ettiler. Kapıdan girer girmez Renkli Kolonya nın hazırladığı, çekiliş numaralarımızın da yer aldığı minik lavanta şişeleri, nilabelle nin hazırladığı renkli lezzetli makaronlar ve en önemlisi komitedeki arkadaşlarımızın sıcacık ilgileri ve güler yüzleri ile karşılandık. Hepsine verdikleri emek için, bu güzel keyifli gün için çok teşekkür ediyorum.



Ve asıl sürpriz mesleği mimarlığın detaylardaki özenini pastacılığında da gösteren Sevgili Nergis' in hepsi birbirinden özel birbirinden güzel kurabiyeleri oldu. Yaptığı öyle böyle bir emek değildi. Hepimizin blog ve face adreslerine girerek fotoğrafımıza ve kişisel özelliklerimize uygun şahsa özel şeker hamurlu 3 boyutlu kurabiyeler hazırlamış. Kendisine buradan da çok teşekkür ediyorum, ellerine kollarına, yüreğine sağlık!




Masalarımıza geçtiğimizde bu defa da toplantımızı gerçekleştirdiğimiz İzmir in bence en özel mekanlarından olan Tepekule Özel Günler Salonları' ndan A7 Şehir Kulübü nün özenle hazırladığı lezzetlerle karşılaştık. Keyifli bir sohbet eşliğinde yemeklerimizi, Dr.Oetker tarafından ikram edilem mozaik pastamızı ve Baca Cafe tarafından hazırlanan pastalarımızı yedik.




Organizasyonu yapan arkadaşlarımız toplantımızı destekleyen sponsor firmalarımızdan çekilişler yaptılar. Bana da Dr. Oetker den Güneş kek kalıbı çıktı :)) Hiç kimse hediyesiz kalmadığı gibi firmaların bizler için hazırladığı ürün paketleriyle ellerimiz kollarımız dolu bir halde ayrılırken bir sonraki toplantıda buluşmak üzere vedalaştık.

Sonraki buluşmayı hazırlayacak ekip; Sevgili Esma, İsmet, Selma, Şermin ve ben olduk. Arkadaşlarımızın yükselttiği bu çıtayı yakalayabilmek hatta daha yükseğe taşımayı başarmak, yine keyifli unutulmaz bir gün yaşamak istiyoruz.




Çektiği fotoğraflarla günümüzü daha da özel kılan arkadaşım Sevgili Figen' e de emeklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum.

Buluşmamızda emeği geçen sponsor firmalarımız :

http://www.bacacafe.com/
http://bumerang.hurriyet.com.tr/ 
http://www.durubulgur.com/ 
http://www.droetker.com.tr/
http://www.chado.com.tr/ 
http://www.emsan.com.tr/ 
http://www.evim.net/ 
http://www.estuz.com.tr/ 
http://aryıldız.com/ 
http://www.figenkaravas.com/
http://www.feast.com.tr/ 
http://ekofit.com.tr/ 
http://www.mutlumutfaklar.com/fairy/ 
http://www.gurmereyon.com/ 
İnanlı Yapı : Eski İzmir Caddesi No : 319 Karabağlar / İzmir Tel: 02322261088 
http://www.imse.com.tr/
http://www.mentos.com.tr/
www.nilabellemacaron.com
http://www.porland.com.tr/ 
http://www.pepsico.com.tr/
http://renklikolonya.blogspot.com/
http://www.selva.com.tr/ 
http://www.sokeun.com.tr/
http://www.tepekuleizmir.com/ 
http://www.tazemasa.com/ 
http://www.ugur.com.tr/ 
http://www.vivident.com.tr/ 
http://www.ykm.com.tr/kurumsal/ 
www.cheetos.com.tr
www.liptonicetea.com.tr
www.tropicana.com 
www.fritolay.com.tr 
www.martiyayinlari.com
www.bademmutfak.com

Hep güzel günlerde güzel paylaşımlarda bulunabilmek dileğiyle...

Herkese keyifli, mutlu ve güzel bir haftasonu olsun :)


Yorumlar

Unknown dedi ki…
Cok guzel bir etkinlikti.Sizlerinde cok guzel bir toplanti yapacağınızdan eminim.şimdiden kolayliklar diliyorum.Sevgilerimle
Adsız dedi ki…
Merhabalar,
Blogunuza internette yemek tarifleri ararken rastladım. Öncelikle çok tebrik ediyorum, blogunuzu inceledim, tarifleriniz hem çok leziz, hem de yapımı gayet kolay görünüyor. :) Uygun bir zamanınızda yeni açılan yemek tarifleri arama motorumuz Tarifbul‘a bir göz atabilirseniz çok sevinirim. İsterseniz siz de En İyi Tarif Blogları kısmımızda tariflerinizi sergileyebilirsiniz. Merak ettiklerinize SSS’den bakabilir veya bana mail atabilirsiniz. Görüşmek dileğiyle.

Bu blogdaki popüler yayınlar

ELMALI TURTA

CEVİZLİ ÇÖREK ( TOKAT ÇÖREĞİ )

GARANTİLİ SUFLE TARİFİ