ŞUNDAN BUNDAN

Daha 2011 e geçiş yapmamışım blogumda... Oysa ne güzeldi ilk yazmaya başladığım zamanlar. Bu kadar ara vermiyordum hiç. Daha hevesliydim. Hayatımda olan bir takım olaylar bir sürü şeye karşı hevesimi kırdı. Olaylar derken aslında çok önemli şeyler de değillerdi. Üstelik çoğu direk benimle ilgili de değil. Elimden fazlaca gelecek bir şey de yok. Mücadeleci bir yanım vardır ama bir an gelir ki; herkesin vardır böyle noktaları kırılma noktası denebilir sanırım, işte o noktada içime kapanırım daha çok. Konuşmak bile fuzuli gelir. Neyse nerden nereye geldik... Dertleşmeye mi ihtiyacım vardır nedir?

Blogum yemek blogu gibi görünse de yaşamdan başka paylaşımlarımı da içerdi. Bugün yeni bir tarifim yok. Zaten o kadar güzel tarifler yayımlayan arkadaşlarım var ki. Çok şükür mutfağımda her gün bir şeyler yapılıyor, hepimizde olduğu gibi. Ama bilindik şeyleri yayımlamak çok da cazip gelmiyor bana. Yaptığım bazı yemeklerde güzel prensesim "anne fotoğrafını çektin mi? bunu koy bloguna" dediğinde geçiştiriyorum cevabı çoğu kez. Yeni bir tarif denersem yayımlayacağım söz :)

Bu arada kızlarım karnelerini aldılar. Sevindirdiler yine bizi. Umarım hayatları boyunca böyle devam eder başarıları.

Şundan, bundan benden haberler şimdilik bu kadar. Tüm öğrencilere iyi tatiller diliyorum ;)

Yorumlar

Açalya dedi ki…
Eski blogcular siber alemde yitip gitmesin, lütfen daha çok tarif, daha çok yazı koy. Kızını dinle.

Seni ve kızlarını öpüyorum, sevgilerimle.
LEZZETLİ SOMUNLAR dedi ki…
Elvancım, hakkatten nerdesin sen yahu? Dertleşmeye ihtiyacın varsa dertleş arkadaşım, tutma içinde, burada değilse bile en yakın hissettiklerinle..İyi gelir. Bir de en basit yemeklerini bile paylaş bence, çünkü ben şöyle düşünüyorum: Bloglarımıza tesadüfen ailesinden ayrı yaşayan gençlerimiz veya yemek işinden hiç anlamayan baylar-bayanlar girebilir, onlar çok basit tariflere bakarlar genelde. Hem onlara da hizmet etmiş oluruz, hem de birbirimizdeki küçük nüansları görürüz aynı yemeği yapmada..Sen bilirsin tabii canım..Sevgiyle kal, bu kadar özletme bir daha. Yazmak da iyi gelir, unutma..
Punto dedi ki…
Yazmayı bırakmayın derim. Yazmak içine kapanmanın panzehiri olabilir. Özellikle bloglardaki paylaşım, çağın önemli bir gelişmesi bence. Bu paylaşım isteği facebook gibi sitelerin çığ gibi büyümesine neden oldu.
Benimkisi tecrübeli bir amca
önerisi sadece.
Deniz dedi ki…
BAşınız sağolsun, Allah geride kalanlara sabır versin:(
www.LensMarket.Com

Bu blogdaki popüler yayınlar

ELMALI TURTA

CEVİZLİ ÇÖREK ( TOKAT ÇÖREĞİ )

GARANTİLİ SUFLE TARİFİ