CARTE D’OR YENİ TÜRKÜ KONSERİ


Evimizde yaz - kış zevkle yediğimiz dondurma Carte d’Or’un ana sponsorluğunda gerçekleştirilen “Carte d’Or İzmir Açıkhava Konserleri’nden” ilki Yeni Türkü’nün sahne almasıyla 23 Temmuz 2009 Perşembe günü İzmir Karşıyaka Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşti. Ben de güzel prensesim ile birlikte bu muhteşem konserin davetlilerindendim. Konser öncesinde Carte d'Or'un İletişim Danışmanı Aylin Hanım ile açtıkları dondurmalı blogdan ve Carte d'Or ile yapılabilecek değişik tariflerden bahsederek güzel bir sohbet gerçekleştirdik.



Konser sırasında güzel prensesim durmadan "anne, bütün şarkıları çok güzel, çok beğendim. Biz bunları hiç bilmiyoruz ama" diyerek, konsere getirdiğim için defalarca teşekkür etti. Şarkıların tümüne eşlik ettiğim konser boyunca "yeni türkü, eski sevda" dercesine kendimi üniversite yıllarımdaymışım gibi hissettim. Her dakikası çoşku ve keyifle geçen harika bir konserdi. Ben de Yeni Türkü' ye ve davetlisi olduğum Carte d'Or' a çok teşekkür ediyorum. Carte d'Or' un konsere girerken tüm konuklara ikram ettiği çikolatalı dondurmalar da enfesti.



Konserin ertesi günü Aylin Hanım maille konser hakkında bilgi ve çekilen fotoğrafları gönderdi. Gönderdiği bilgilerin bir kısmını aşağıya aynen aldım. Bundan sonraki satırlar ona ait.

"Tam 30 yıldır her kesimden insana müzikleriyle keyifli anlar yaşatan Yeni Türkü, 30. yılını İzmirlilerle birlikte muhteşem bir konserle kutladı. Grup, konserde Buğdayın Türküsü albümünden başlayarak eski ve yeni şarkılarını seslendirdi. Konsere gelen davetliler, bir yandan Carte d’Or’un konserler için özel olarak ürettiği dondurmaları yedi, bir yandan da sevdikleri şarkılarla coştu.



Derya Köroğlu grubu adına, AÇEV İletişim ve Kaynak Geliştirme Birimi Yöneticisi Nevin İlhan Koçak’ın verdiği çiçeği kabul ederek konser izleyicilerini “7 Çok Geç” kampanyasına destek vermeye davet etti. Koçak ;“AÇEV, erken çocukluk dönemindeki eğitim konusunda bilinç oluşturmak ve ülkemizde 0-6 yaş grubundaki 7 milyon çocuğun kaliteli bir okul öncesi eğitim hizmetinden yararlanabilmesini sağlamak amacıyla 2005 yılından bu yana “7 Çok Geç!” Kampanyası’nı yürütüyor. Umarız, Carte d’Or’un desteklediği Açıkhava Konserleri’yle, bu kampanyanın sesinin duyulmasında etkili ve faydalı olabiliriz.” dedi.

Carte d’Or, 30 Temmuz 2009 Bülent Ortaçgil – Ezginin Günlüğü konseri ve 6 Ağustos 2009 Erol Evgin konseri ile İzmirlilere müzik şöleni yaşatmaya devam edecek.

Bülent Ortaçgil ve Ezginin Günlüğü Şarkılar Bir Oyundur diyecek

Türkiye’de pop müziğin yaşayan en önemli isimlerinden Bülent Ortaçgil ve özgün sesin büyük çığlığı Ezginin Günlüğü, ortak konser projesinde bu kez İzmirlilere seslenecek.

Erol Evgin 40. Sanat yılını İzmirlilerle kutlayacak

'İşte Öyle Bir Şey', 'Sevdan Olmasa' ve Seni Sevmek İbadetim' gibi nostaljik şarkıların efsane ismi Erol Evgin, 40 yıllık sanat yaşamını kutlamaya devam ediyor. Yeni durağı İzmir!

Herkese güzel bir hafta ve keyifli bir haftasonu diliyorum...

Yorumlar

Tijen dedi ki…
Elvan'cığım,
Kızların Yeni Türkü'yü beğenmesi ne güzel. Demek gençlere de hitap edebiliyorlar, bu harika. Firmanın sponsorlukları ve toplum projelerini desteklemeleri de çok güzel ancak hijyeni bir kenara bırakırsak, bu gerçekten sağlıklı bir dondurma mı? Ya da bu ürünlere dondurma diyebilir miyiz bilmiyorum. Sadece kapların altındaki malzeme listesini okumak yeterli olacaktır bir kanıya varmak için. Söylemeden edemedim. Biliyorsun benim huysuzluğumu, dilimi tutmayı becerebilsem... Seni de kızları da çok çok öperim.
Ihlaylamur dedi ki…
Canım annemmm

Gerçekten harika bir konserdi... İyi ki götürmüşsün beni ! Seni çooook seviyorum. Sonsuz kere teşekkür ediyorum <3

Mrv.

mrvnatural.blogspot.com
Cafe Gusto dedi ki…
Yeni Türkü her nesile hitap ettiğini kanıtlamış..Hepinizi öpüyorum..sevgiler..
Tijen dedi ki…
Yaa işte buralara geleydin tarhanamdan da bir kase içmeye hak kazanırdın Elvan'cığım. 20 Eylül'e kadar falan buralardayım. Bakarsın bayramda da kalırım, daha karar vermedim ama.
nazardeğmesin07 dedi ki…
İYİ AKŞAMLAR SEVGİLER HARİKA BİR KONSER OLDUĞU BELLİ
Unknown dedi ki…
Elvan'im,
Sayfama dondum kirmizi hayatima bir bak,ve Izmire geliyorum az bekle:)cok ozledim cok.Sabirsizlikla bekliyorum toplanmayi.

Simdiden hayirli bayramlar dilerim cnm.HAzirlaniyorum telastayim valiz neyin:)

sevgilerimle
Tuba dedi ki…
Elvan'cim, konser notlarini zevkle okudum. Mutlu Bayramalr, sevgiler...
Papatya dedi ki…
Nerelerdesin Elvan?
Tuba dedi ki…
Elvan'cim yaaaa, nerelerdesin? Ozledik....

Bu blogdaki popüler yayınlar

ELMALI TURTA

CEVİZLİ ÇÖREK ( TOKAT ÇÖREĞİ )

GARANTİLİ SUFLE TARİFİ