BAYRAMINIZ VE YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN

Öncelikle bana yorum bırakarak bu zor günlerimde destek olan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Yorumlarınıza cevap yazamadım ama fırsat bulduğumda hepinizi sayfalarınızda ziyaret etmek istiyorum. Annemi merak ettiğinizi de biliyorum. Annem 10 gün hastanede yattıktan sonra çok şükür sağ salim evine döndü. Şimdi kan sulandırıcı bir tedavi görüyor. "Comadin" adında bir ilacı var. Aslında 2 tane daha kan sulandırıcı ilacı var. Ama en önemlileri "comadin" imiş. Bir takım riskleri var bu ilacın. Biraz tedirgin ve endişeliyiz. Ancak alması gerekiyor bu tedaviyi. Tedaviyi yürüten kalp damar cerrahı yapılan tetkikler sonucunda annemin kalp damarlarından birinde darlık olduğunu, ancak bu aşamada bir kardiyolog doktora gitmenin gereksiz olduğunu söyledi bize. "Anjiyo yaparlar, bu da bu hasta için gerekli değil" dedi. Annem de hem bu doktora güven duyduğu için hem de babamda anjiyo nedeniyle yaşadığımız şanssızlıklar nedeniyle anjiyo olmak istemiyor. Belli aralıklarla kan testleri yapılıp, kan sulandırıcı ilacın dozu ayarlanarak tedavisi devam edecek inşaallah. Allah annemizi bize bağışlasın, başımızdan eksik etmesin inşaallah...
.
Babamı kaybettiğimiz günlerde gelen akraba ve dostlarımızın çoğunun söylediği bir söz vardı "gelin girmeyen ev olur da, ölüm girmeyen ev olmaz" diye. Çok doğru. Ben ilk kez bu kadar yakınımın bir kaybını yaşadım. Böyle günlerde destekler o kadar önemliymiş ki. Ben de böyle durumları yaşayan arkadaşlarımı yalnız bırakmamaya çalışırdım. Ancak bundan sonra böylesi konulara daha da önem vereceğim. Bir yakınını kaybedenlere taziye ziyaretine gittiğimde yapılan ikramları gereksiz görürdüm. İnsanlar acılarının içinde bir de gelenlere hizmet etmekle nasıl uğraşıyorlar derdim. Ama o kadar güzel adetlerimiz var ki zaten gelenlere hizmet etmek yakın akraba ve dostlar sayesinde bizlere kalmadı. Üstelik hiç bir şeyi kendimiz hazırlamadık da. Günlerce yapıp getirdi bütün dostlarımız. Sonrasında annemin hastalığı sırasında da bizi yalnız bırakmadılar. Allah hepsinden razı olsun. Herkesin böyle zor ve acılı günleri oluyor. Hayat iniş çıkışlarla dolu. Allah kaldıramayacağımız acılar tattırmasın bizlere ve hepinize. Allah beterinden korusun. Geçirilen iyi günlerin kıymetini bilip küçük ayrıntılara takılmadan mutlu ve huzurlu yaşamasını bilmek lazım. Bu gibi zamanlarda insan bunu çok daha iyi anlıyor. Hani hep denir ya sevdiğinizi söylemekten çekinmeyin diye. Evet mutlaka söyleyin ama mutlaka. Benim babam yetiştirilişi ve karakteri icabı bize sevgisini hareketleriyle çok da açıkça belli etmezdi. Sevgisini açıkça gösterdiği sadece iki kişi vardı. Merve ve İrem... Yani benim kızlarım. Maalesef İrem onu hatırlamayacak. Ama ben ona dedesini hep anlatacağım kısmetse. Herneyse babamın bu sevgisini belli etmemesi nedeniyle biz de çok açık söyleyemezdik. Ama söylemek bol bol sarılmak kucaklaşmak lazımmış.
.
Evet epey içimi döktüm sizlere. Sizleri sıkmak ve üzmek istemiyorum. Bu sene kurban bayramı ve yeni yıl aynı zamanda kutlanacak. Hepinize hayırlı, sağlıklı ve mutlu bayramlar ve bayram tadında geçireceğiniz bir yıl dilerim.

Yorumlar

LaMa dedi ki…
Bocurukcugum uzucu haberi yeni ogrendim, Rabbim mekanini cennet etsin ,nur icinde yatsin baban insAllah.
Geride kalan sizlere de sabir,metanet ve kolaylik diliyorum...Annen de hayirlisiyla sifaya kavusur ins.
Yeni yilda senden ve tuma rkadaslardan guzel haberler almak umidiyle,
Sevgiler
En iyi dileklerimle
Binnur dedi ki…
Bocurukcugum,
Hepinize saglikli bir Bayram ve Yeni yil diliyorum. Allah annecigine sifa, hepinize kuvvet versin.
Saglikla kalin,
Açalya dedi ki…
Sevgili Bocuruk, annenin iyi olduguna sevindim, senin de bayramin ve yeni yilin kutlu olsun arkadasim.
Unknown dedi ki…
Canim donmussun ya sevindim...Annende iyi imis.Simdi size zaman gerekiyorki aciniz zamanla kapansin...Hayirli bayramlar canim..

Guleny
munevver dedi ki…
Bocuruk,önce başınız sağolsun,Annene çok geçmiş olsun.Benim babam da iyi değil.Bekliyoruz.
Bayramın ve yeni yılın kutlu olsun.Sağlıklı,mutlu günler hepimizin olsun.
Sevgiyle,nanelimon.
renkler dedi ki…
Sevgili Bocuruk, mutlu yıllar ve geçmiş bayramın kutlu olsun. Allah annene acil şifalar versin. Herşeyin başı sağlık, bunu bir kez daha anladık... babacığın olmadan geçi
rdiğiniz ilk bayram ve Yılbaşı çok acı gelmiştir. Babamın öldüğü yıl Yılbaşı gecesi o kadar ağlamıştım ki. Hiçbirşeyde gözüm yoktu... Allah annelerimize sağlıklı uzun ömürler versin.
Birbirine sevgiyi belli etmek çok önemli. Birbirimize sen seviyorum demekten korkmamalıyız. Bir gün pişman olmamak için...

Kendine iyi bak.
Adsız dedi ki…
Elvan'cım tekrardan başın sağolsun, allah anneni size bağışlasın acısını göstermesin, geçmişler olsun ,sanada ailenle ve sevdiklerinle birlikte hayırlı bayramlar , iyi seneler olsun..
Age35 dedi ki…
Böcürük,anneciğine uzun yıllar sağlıklı bir ömür diliyorum..babacığın da nur içinde yatsın bir kez daha..2007 de sevdiklerimize daha sıkı sarılabilmek dileğiyle..=))
Adsız dedi ki…
Sevgili Bocuruk,
Allahu Teala kimseyi kaldiramayacagi yuklerle imtihan etmesin.Hepimizin gidecegi yer orasi,burada iyi seyler yapmak lazim ki oradada Allah sevdiklerimizle beraber olmayi nasip etsin..sana ve Ailene saglikli ve guzel yillar dilegiyle
ulfet USA/OHIO
Zeynep B. dedi ki…
evet Bocuruk, Comadin için çok dikkatli olmanız gerekiyor. Her hafta kan tahlili yaptırmanız ve kanın durumuna göre azaltıp çoğaltmanız gerekiyor. Zor bir ilaç ama bir o kadar da işe yarıyor sanıyorum.
Keşk kullanmak gerekmeseydi. Ama olan oluyor, bundan sonrası önemli.

Geçmiş olsun...
Sibel dedi ki…
Sevgili Bocuruk, babanın vefatını yeni öğrendim, başın sağolsun, nur içinde yatsın inşallah. Annen için de çok geçmiş olsun, inşallah yeni yıl sana ve ailene çok güzel şeyler getirir.
Sevgilerimle...
Adsız dedi ki…
MERHABA BOCURUK!
TEKRAR BASINIS SAGOLSUN.ANNENISE DE ACIL SIFALAR.BLOG SAYFALARINI GEZDIKCE BIRSEYLER ÖGRENIYORUM.GALIBA BIRCOK SEYLER PAYLASILIYOR BURADA.BENIM DE BÖYLE BIRSEYE GALIBA IHTIYACIM VARDI.HAYIRLISI BAKALIM.
TEKRAR ALLAH BÖYLE KÖTÜ GÜN BIRDAHA YASATMASIN DÜSMANIMA BILE COK ACI.INSANIN HICBIRSEY GÖZÜNDE YOK O AN.
SU KONUDADA SIZE HAK VERIYORUM MALESEF AYNI SEYI BENDE YASADIM; BIRBIRINE SEVGIYI BELLI ETMEK COK ÖNEMLI !!!!!!!UMARIM BU HATAYI KENDI EVLATLARIMIZDA YAPMAYIS.
SEVGILERIMLE YESIL

Bu blogdaki popüler yayınlar

ELMALI TURTA

CEVİZLİ ÇÖREK ( TOKAT ÇÖREĞİ )

GARANTİLİ SUFLE TARİFİ